• Pratik Sandık
    Pratik Sandık
  • Palet
    Palet
  • Osb Sandık
    Osb Sandık
  • Kontra Sandık
    Kontra Sandık
  • C-Packet Sandık
    C-Packet Sandık
  • Army Sandık
    Army Sandık
  • Ahşap Sandık
    Ahşap Sandık

AHŞAP PALET AMBALAJ İMALATI

ISPM 15 yönetmeliğine uygun ISIL İŞLEM fırınını makine parkuruna ekleyerek müşterilerine ahşap ambalaj konusunda her türlü tavsiye öneri ve çözüm imkanları sağlayan, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak en üstün kaliteyi yakalamayı hedefleyen tecrübeli ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu yönetmelik; ahşaptan imal edilmiş ambalaj malzemeleri ile taşınan zararlı organizmaların yayılmasını önlemeye yönelik olarak; ihracatta kullanılacak palet, sandık, kasa, kutu, istif tahtası, kablo makarası ve bobin makarası gibi ahşap ambalaj malzemelerine ısıl işlem uygulaması ve ISPM 15 işaretlemesi yapılmasına ilişkin esaslar, işletmelerin ve ahşap ambalaj malzemelerinin denetimleri, izin belgesi ve ISPM 15 işaretleme izni verilmesi, ahşap ambalaj malzemesi tedarikçileri ve kullanıcılarının sorumlulukları hususlarını kapsar.

Paletler

Paletler

Paletler, sanayi sektörünün en çok kullandığı taşıma aparatlarından biridir. Yükleme ve boşaltma zamanı ve maliyetinde oldukça tasarruf sağlamaktadır.

Paletler
OSB Sandıklar

OSB Sandıklar

OSB sandık ve kasalar da sanayi sektörünün en çok tercih ettiği ahşap ambalaj ürünleri arasında kendisine önemli bir yer bulmuştur.

OSB Sandıklar
Kafes Sandıklar

Kafes Sandıklar

Kafes sandıkların en önemli avantajı, daha az tahta kullanıldığından, daha hafif, maliyeti daha ucuzdur. Kafes sandıklarda, sanayicimiz tarafından en çok tercih edilen ahşap ambalaj ürünlerinden biridir.

Kafes Sandıklar
Kontraplak Sandıklar

Kontraplak Sandıklar

Kontraplak sandıklar OSB sandıklar gibi yüksek dayanıklılığa sahip ambalaj ürünlerindendir. Kontraplak kalınlığı OSB den daha ince olmasına rağmen, sağlamlığından hiçbir şey kaybetmemektedir.

Kontraplak Sandıklar
Ahşap Sandıklar

Ahşap Sandıklar

Maliyetinin ucuz olması yanı sıra, metal taşıma aparatlarına nazaran daha hafif olması nakliye maliyetlerini de önemli oranda düşürmektedir.

Ahşap Sandıklar